Restaurant inventar i alle materialer

Hos JHByg & Inventar har vi 15 års erfaring i indretning- og restaurationsbranchen. Derfor ved vi, hvad det handler om, når vi snakker om restaurant inventar. Vi udfører totalløsninger i alle materialer og sikrer os, at du får et tilfredsstillende resultat.

Vi arbejder med alle typer af restaurant inventar

Vi kan tage udgangspunkt i løse skitser eller idéer, men også en arkitekts færdige tegninger. Ligeledes kommer vi gerne selv med forslag, hvis det ønskes. Vi beskæftiger os med alle dele af restaurant inventar. Hvis du har en butik eller noget lignende, så hjælper vi også med inventaret der.

Ring til os, hvis du ønsker stor erfaring

Vores mange år i branchen gør, at vi har prøvet lidt af hvert. Derfor er vi sikre på, vi kan være en gevinst for dig, hvis du har brug for hjælp til restaurant inventar. Vi er grundige, hjælpsomme og professionelle, fordi vi sætter pris på tilfredse kunder.

Vi kører til Hinnerup, Brabrand og Aarhus for at hjælpe, ligesom vi arbejder i hjembyen Hinnerup. Har du brug for hjælp til dit restaurant inventar, kan du kontakte os på telefon 86 74 13 00. Vi hjælper også med at besvare spørgsmål og lytter til dine tanker og idéer.​​

Få en specifik pris på dit projekt

Vi ringer dig gerne op til en uforpligtende samtale omkring dit byggeprojekt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

JH Byg & Inventar ApS kan stå for alt fra nyt tag, vinduer og døre til restaurant inventar. Vi arbejder både i  Århus, Hinnerup og Midtjylland.

​Kontakt os

​JH Byg & Inventar ApS

Stenhøjvej 1, 8381 Hinnerup

Telefon: 86 74 13 00
E-mail: jan@jhbygoginventar.dk
CVR: 11983480