Nyt tag og tagrenovering præcis som du ønsker det

Et nyt tag er ikke et projekt, man kaster sig ud i uden grundige overvejelser. Hos JH Byg & Inventar er vi eksperter i at lægge nyt tag, og vi rådgiver og vejleder dig igennem processen. Vi har 25 års erfaring i branchen og udfører tagrenovering samt lægger nyt tag i mange forskellige materialer. Derfor kan du få det lige, som du ønsker, uanset hvilken type ejendom du har.

Tagrenovering udført af professionelle

Det er vigtigt, du kommer med på råd når du skal have lagt nyt tag eller udført en tagrenovering. Derfor kan vi i fællesskab komme frem til den rigtige løsning for dig. Vi står selvfølgelig for alt arbejdet efter de aftaler, vi har indgået med dig.

Derfor kan du få fjernet dine bekymringer, fordi vi har lavet helt klare og faste aftaler. Vi river det gamle tag ned og isolerer efter de nyeste isoleringsregler, inden vi lægger nyt tag. Hvilket materiale der skal anvendes er op til dig.

Vi tilbyder lægning og renovering af:

  • Tagpap
  • Teglsten
  • Bølgeeternit
  • Cementsten

Vi kan derfor tilbyde lige præcis det materiale, der skal bruges, når du skal have lavet tagrenovering eller have lagt et nyt tag. Vi har en samarbejdspartner, der leverer og svejser tagpappen. Således er du sikret det bedste stykke arbejde.

Inden vi påbegynder arbejdet, kommer vi ud til dig for at se, hvordan dit eksisterende tag ser ud. På denne måde kan vi undersøge din tagkonstruktion og sikre, at vi kan levere det helt rigtige, når du skal have et nyt tag.

Hvad koster et nyt tag?

Vi lægger nyt tag og udfører tagrenovering på både huse og lejligheder. Ønsker du en specifik pris på et projekt, er du velkommen til at kontakte os, da vi med allerstørste sandsynlighed kan hjælpe dig. Når du kontakter os, giver vi et uforpligtende tilbud, som du kan tænke over. 

Vi har stor forståelse for, at et nyt tag er en stor beslutning. Vi lægger tage og udfører tagrenovering i både Hinnerup, Brabrand og Aarhus. Kontakt os i dag på telefon 86 74 13 00.​​

Få en specifik pris på dit projekt

Vi ringer dig gerne op til en uforpligtende samtale omkring dit byggeprojekt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

JH Byg & Inventar ApS kan stå for alt fra nyt tag, vinduer og døre til restaurant inventar. Vi arbejder både i  Århus, Hinnerup og Midtjylland.

​Kontakt os

​JH Byg & Inventar ApS

Stenhøjvej 1, 8381 Hinnerup

Telefon: 86 74 13 00
E-mail: jan@jhbygoginventar.dk
CVR: 11983480