Tilbygning og ombygning i fag- og hovedentreprise​

Har du et ønske om at få udvidet din bolig med flere kvadratmeter, få en større stue eller har du brug for flere rum? Måske drømmer du om en hyggelig udestue, hvor du kan forlænge sommeren? Vi kan hjælpe dig med at få din drøm opfyldt. Hos JH Byg & Inventar er vi eksperter i individuelle løsninger inden for blandt andet tilbygning og ombygning. 

​Vi håndterer din tilbygning som fag- eller hovedentreprise

​Når vi tager opgaver ind med en ombygning eller tilbygning har vi en række dygtige og professionelle samarbejdspartnere, som gør at vi kan håndtere opgaven som både fag- og hovedentreprise. Både små som store opgaver er velkomne hos os. 

Skal I, i forbindelse med jeres tilbygning eller ombygning, have udskiftet jeres vinduer eller døre, producerer vi vinduer og døre efter jeres mål, som vi fremstiller i alle typer materialer. Vi anvender både plastik, træ, træ/alu og mahogni. Vinduer fra JH Byg & Inventar overholder de tidssvarende krav.

Få et tilbud på ombygning af dit hus

Bor du i omegnen af Hinnerup, Brabrand og Aarhus, og vil du have en vurdering samt et uforpligtende tilbud på en ombygning eller en tilbygning? Kontakt JH Byg & Inventar og tag en snak med os om dit projekt. Ring til os på telefon ​86 74 13 00 eller skriv til os på e-mail jan@jhbygoginventar.dk​. 

Få en specifik pris på dit projekt

Vi ringer dig gerne op til en uforpligtende samtale omkring dit byggeprojekt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

JH Byg & Inventar ApS kan stå for alt fra nyt tag, vinduer og døre til restaurant inventar. Vi arbejder både i  Århus, Hinnerup og Midtjylland.

​Kontakt os

​JH Byg & Inventar ApS

Stenhøjvej 1, 8381 Hinnerup

Telefon: 86 74 13 00
E-mail: jan@jhbygoginventar.dk
CVR: 11983480